وقت طلاست ، آنرا تلف نکنیم !
سلام بر تیک تاکی های نازنین و همراهان همیشگی . چون وقت طلاست ، سریعا برویم سر وقته، وقت! در قسمت قبلی سعی کردیم سنگ محکی به ارزش های وقت بزنیم و دریافتیم که با توجه نیازهایمان ، وقتمان را تفکیک کنیم . وقتی نیازهای خود را جلوی چشمانمان میذاریم ، متوجه میشویم که نیازهایمان بسیار زیادند و از زمان شبانه روزمان فراتره ! پس چاره ای نداریم تا الویت بندی کنیم . حتما بخشی ازنیازها ضروری و واقعی هستند و بعضی هم ، کاذب و ضروری نما میباشند . اگر به این نیازهای کاذب توجه نکنیم و حتی عمدی کنار بگذاریم ، چیزی از دست نمیدهیم ، مثل چی؟ مثل تکست دادن و چت کردن ! پس فکر نکنیم با فراموش کردن و کنار گذاشتن آنها ، به سلامتی ما لطمه میخوره !
تنظیم وقت در زندگی ، شاید با عادتهای فرد ، همسو و شاید در تضاد باشه ! چنانچه تنظیمات وقت به عادات فرد آسیب بزنه ، باید تغییراتی در عادت خود بدهد و همینطور برعکس . تصور کنید مقداری پول در جیب دارید و به یک سفر دو روزه میروید . طبیعیه که پول شما ، باید شما را در رفت و برگشت همراهی کنه . دیگه فرقی نداره که شما عادت به خوردن غذای لاکچری دارید . چون اگر بر حسب عادت بخواهید غذای دلخواهتان را بخورید ، باید از سفر کامل صرف نظر کنید . ما باید یاد بگیریم عادتهای خود را شناسائی کنیم . مثل عادت به خوابیدن یا بیدار شدن ، عادت تغذیه ای ، یا عادت مطالعاتی و یا عادت تفریحی و در کل عادتهای اینچنینی . باید تشخیص بدهیم کدام عادت را نباید دست زد . مثل عادت صبح دیر برخاستن ! در این شرایط نباید به جای تغییر عادت برای زود برخاستن ، نباید وقتی برای مرور درسی لحاظ کرد . یا اگر عادت دارید شبها زود بخوابید ، نباید برای مطالعه تا دیر وقت ، وقت خود را تنظیم کنیم . پس اگرعادت را نشناسیم و وقتی برای آن در نظر بگیریم ، مثل اینه که وقتهای خود را به هدر بدهیم . اما گاهی باید در شرایط خاص تغییراتی در عادات خودمان بدهیم . البته این تغییر عادتی به اراده ای استوار ، چون اراده شما نیاز دارد . حتما در مباحث گذشته خاطرتان هست که شما باید همواره در زمینه رشد اراده ، کوشا باشید !
یکی دیگر از نقاط ضعف ما ، داشتن اضطرابه . آیا شما فکر کرده اید چه زمانی اضطراب سراغتون میاد؟ برای پاسخ این سوال با تیک تاک همراه باشید!
.
.
.
آخرین نظرات